Διαδρομές - Δήλωση Συμμετοχής


4η Γύρα Κεφαλονιάς 32χιλ
: H διαδρομή είναι σε όλο της το μήκος ασφάλτινη, είναι ο δρόμος της γνωστής γύρας Κεφαλονιάς που συνδέει την πρωτεύουσα του νησιού Αργοστόλι με τη συμπρωτεύουσα Ληξούρι και περιλαμβάνει την περιμετρική διάσχιση του φυσικού θαλάσσιου κόλπου Κεφαλονιάς με ωραία εναλλαγή τοπίου. Τα πρώτα 17χιλ. είναι ευθεία με υψομετρική διαφορά από 0 εως 200μ, ακολουθεί μια κατηφόρα 3 χιλ. και τα τελευταία  χιλιόμετρα είναι ευθεία με μικρές ανηφόρες και κατηφόρες. Η διαδρομή είναι μετρημένη και θα αναγράφεται ανα χιλιόμετρο. Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στην αρχή, στο 10ο,στο 21.1χιλ., και στον τερματισμό. Αρχίζοντας από τα 5χιλ, θα υπάρχουν σταθμοί με νερό ανα 3χιλ(8ο,11ο,14ο,17ο,20ο,23ο,26ο,29ο) και στο 14ο και στο 26ο θα υπάρχουν ισοτονικά ποτά. Η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία, την Δημοτική Αστυνομία Κεφαλονιάς, εθελοντές και θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη από τους Εθελοντές Σαμαρείτες. Για τον αγώνα 32χιλ. υπάρχει κόστος συμμετοχής 10ευρώ το οποίο κάθε αθλητής θα πρέπει να καταβάλει με την παραλαβή του αριθμού του. Οι αθλητές και των τριών αγώνων τρέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη, οφείλουν να έχουν κάνει πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και αποδέχονται τους όρους συμμετοχής.

Λαικός αγώνας δρόμου 5χιλ:. Mε εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Ληξουρίου η διαδρομή είναι ο παραθαλάσσιος δρόμος προς την παραλία των Λεπέδων και επιστροφή. Η διαδρομή είναι ευθεία στην πλειοψηφία της με δυο μικρές ανηφόρες .Στο σημείο επιστροφής θα υπάρξουν νερά και κριτές για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.  Εγγραφές θα γίνουν και την ημέρα του αγώνα απο τις 8:45 εως 9:15 στο χώρο της εκκίνησης.
Αγώνας δρόμου 500μ. για παιδιά Δημοτικού: Στην παραλία Ληξουρίου θα γίνει ο αγώνας 500μ. για παιδιά , με εκκίνηση το Λιμεναρχείο Ληξουρίου και τερματισμό την πλατεία Ληξουρίου. Εγγραφές θα γίνουν και την ημέρα του αγώνα, απο τις 8:45 εως τις 9:15 στο χώρο εκκίνησης.