Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για την 1η Γύρα κεφαλονιάς

1ος γύρος ΚεφαλλονίαςΟ νεοσύστατος σύλλογος δρομέων υγείας Κεφαλονιάς διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο με στόχο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του νησιού και παράλληλα την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Ο μεγάλος αγώνας απόστασης 32 χλμ είχε ως αφετηρία το Αργοστόλι και κατέληγε στο Ληξούρι όπου οι 72 συμμετέχοντες τερμάτιζαν σε πανηγυρικό κλήμα μετά από ψυχική και σωματική δοκιμασία καθώς η διαδρομή επιφύλασσε έντονες κλήσεις που σε συνάρτηση με τον ιδιαίτερα ζεστό καιρό για τα δεδομένα της εποχής έφερε τους αθλητές αντιμέτωπους με τα όρια τους. Παράλληλα διεξήχθησαν αγώνες 5 χλμ με πολλούς επιδόξους δρομείς να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός
O ΣΔΥΜεσσηνίας εκπρωσοποίθηκε με τη Καλλιόπη Μαντζουνέα να καταλαμβάνει τη 2η θέση στα 32 χλμ όπως και η Ελίζα Σαραντέα στα 5 χλμ. Στους άνδρες την τρίτη θέση στην κατηγορία 30-39 πήρε ο Παναγιώτης Σαραντέας στα 32 χλμ.
Επίσης συμμετείχαν οι Νίκος Ορφανός, Κώστας Δρακουλάκος και Νίκος Καρδακάρης στο μεγάλο αγώνα και στα 5 χλμ οι Μαρία Μαραμπέα και Μάρθα Σαργέντη.

φώτο Θωμάς Σαραντέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου