Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 2ης ΓΥΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΛΗΞΟΥΡΙ 32χιλ. & AΓΩΝΕΣ 5χιλ. και 500μ.



Ευχαριστούμε για τη βοήθεια τους:
-Tην  Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Σωτήριο Κουρή για την  κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων του αγώνα.
-Τον Δήμο Κεφαλονιάς και την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ,(κ.Στάμω,κ.Βαγγελία,Λάμπρο,Μάκη)  για την υποστήριξη του αγώνα και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της  κ.Γιώργο Κατσιβέλη για την βοήθεια του  σε ότι του ζητήσαμε.
-Το Σώμα Εθελοντών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών Κεφαλονιάς για την υγειονομική υποστήριξη του αγώνα.
-Όλους τους εθελοντές  στους σταθμούς ανεφοδιασμού νερού ,στο πάστα πάρτυ και στην προετοιμασία του αγώνα.(Μεταξά Διονύση και Χαράννα,Αραβαντινού Καρλάτου Αναστασία,Κωστούλα,Μαρία Μουρελάτου,τους μόνιμους Άγγλους κάτοικους της Κεφαλονιάς και το σύλλογο τους, την Αγγελική και Θεόφιλο Σέρρα,την Ευτυχία και Δήμητρα Παπαδάτου,την Ρεγγίνα Μουρελάτου,τον Πάνο Μαρκέτο,την Τερέζα και Αντώνη Φορέστη,την Μαρία Κολοκούρη,τις κοπέλες από τις Καντρίλιες Λαντσιέρες ,Aγγελική Λαδά,Ελένη Λαδά,Έρρικα Τάντου,Δήμητρα Ζακυνθινού,Τασσία Παπαγρηγορίου)
-Την  Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και την εταιρία Σταθάτος Νίκος και Διονύσης S4S, για την ομαλή λειτουργία του αγώνα σε μέτρα ασφαλείας και κλείσιμο του δρόμου. 
-Την γραμματεία του αγώνα (Καλομοίρη Χρήστο, Μουρελάτο Κοσμά,Βαγγέλη Βολτέρα, Μουστάκη Ερασμία, κ.Ευγενία Μπεκατώρου).
-Την κ.Μιλένα Μεσσάρη,Πρόεδρο του Ιταλοελληνικού Συλλόγου Μediterranio για την παρουσία της στον αγώνα.
-Την  Joanna Phillips και τον Μάκη Γερουλάνο για το μασάζ στους αθλητές.
-Τον Σύλλογο Πάλης Κεφαλονιάς και τον Διονύση Μεταξά.
-Τον γιατρό και δρομέα Σκαφιδά Σπύρο για τις υπηρεσίες του
-Την καφετέρια Deja vu για την παραχώρηση  χώρου στην πλατεία για  την γραμματεία του αγώνα.
-Την Περιστέρα Πρεντάνου, Γογώ Κορδαλή, Καμινάρη Μαρία,Joanna Phillips για τα κεικ του πάστα παρτυ.
-Τον Παναγή Μαζαράκη για το δημιουργικό της αφίσσας και του διπλώματος της Γύρας.
-Το Ηχοθέαμα και την Καίτη και Όθωνα Κουταβά για την ηχητική κάλυψη.
-Τη Σχολή  Εμποροπλοιάρχων για την παραχώρηση του εστιατορίου της σχολής.
-Τον Κοσμάτο Μάκη για την παραχώρηση του χώρου 5χ5 στο Δράπανο.
-Το Μαντζαβινάτειο ΝοσοκομείοΛηξουρίου για την παραχώρηση του ασθενοφόρου  και τον οδηγό του κ. Λουκέρη Νικόλαο για την παρουσία του στον αγώνα.
-Τον κ.Γιώργο Διαμαντή, Γεν. Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδία Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων για την οργάνωση του πούλμαν από την Αθήνα.
-Τον γιατρό από το Ληξούρι Γιάλεμπ Ντιουάνι για τις δωρεάν υπηρεσίες του στον αγώνα.
-Την Κατερίνα Φωκά για την παρουσίαση του αγώνα.
-Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-εστιατόριο Απόλαυση στο Λογγό και τον κ.Μπάμπη Μουρελάτο και τον μάγειρα κ.Λιναρδάτο Μάριο για την δωρεάν  προετοιμασία του φαγητού και των σαλτσών του pasta party.

-Το ταξιδιωτικό γραφείο Carpe Diem του Νέστορα Γιουλάτου στο Ληξούρι για την πολύτιμη βοήθεια του και τους οδηγούς λεωφορείων Ζαφειράτο Γιάννη και Γιάννη και Βλάχο Παναγή.
-Τις εταιρίες Εpathlaolympus και τον Παύλο Γορανίτη και τον Δημ.Τσαναγή της Νew Balance για τις αψίδες εκκίνησης.
-Την Σύλβια Μάρκο και την εταιρία Herbalife για τη δωρεάν λιπομέτρηση αθλητών και συνοδών.
-Τις εταιρίες Κefalonianlines και την κ.Αντωνίου και το Apollonion Resort Spa και τον κ.Στρίντζη Γ. για τις μεγάλες προσφορές τους στην μετακίνηση και διαμονή των αθλητών αντίστοιχα.
-Τους Σπυρογιάννη Πρεντάνο, Παναγή Κουμάτο, Hamit Mahilai,Πετεινάτο Διονύσιο,Μαζαράκη Μάκη, Πρεντάνο Νίκο, Σκαφιδά Μαρία και Σταυρούλα, Σπύρο και Μπάμπη Σκαφιδά, Λαμπίρη Γεράσιμο, Θεοδόση Γεωργάτο, Αντωνία Αντύπα, Λούκα Τάσσο και Διονύσιο  και για τη πολύτιμη βοήθεια τους σε οργανωτικά θέματα.
-Τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας για τη δωρεά κρασιών για τους φιλοξενούμενους του αγώνα.
-Ευχαριστούμε τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και τον Διευθυντή τους κ.Ευάγγελο Βολτέρα για τη χορηγεία 100 τεχνικών εμφανίσεων τρεξίματος για τις ανάγκες του Συλλόγου Δρομέων.
-Τέλος ευχαριστούμε όλους τους δρομείς από την Αθήνα που ταξίδεψαν με το πουλμαν, τους μεμονωμένους αθλητές καθώς και τους 20 Ιταλούς από τον ASD Atletica Vita Roma οι επέλεξαν την Κεφαλονιά και τον δύσκολο αγώνα της Γύρας για προορισμό, ευχόμαστε να ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
    Ζητάμε την κατανόηση σας εάν παραλείψαμε να αναφέρουμε κάποιον από τους εθελοντές, τους χορηγούς επικοινωνίας ή τους απλούς χορηγούς.          
Xoρηγοί Επικοινωνίας
-Kefalonias.gr-ΙnKefalonia-E-Cefalonia-Porosnews-MyKefalonia-KefaloniaToday-Vlahata Samis-Runners Post
-Kefalonia sport news-Kefalonizo-Voutos Press-Sportsthea.blogspot.com-RunnerMagazine-RunningNews                     
Χορηγοί
-Πολλά ευχαριστήρια και φέτος στο Ζαχαροπλαστείο Βοσκοπούλα Καπάτος Διονύσιος
-Καφέ Antico-Tσιλίκος Παραδοσιακό-Eταιρεία Lamberts-Perfeto café-ΧL-STORE-Την εταιρία Εuronics-Moυίκης-Νεόφυτος-Οzzi-Αλέξης Βασιλάτος-Φωτογραφείο Καμπίτσης-Κομμωτήριο Νίκος και Στάμω-Κοσμηματοπωλείο Φωκάς-Laguna,the art of wine-ΑΦΟΙ Μοσχοπουλοι,Γενικό Εμπόριο-Pro soccer 5x5, Athletic Club- Ξενοδοχείο Mirabel -Φρούτα Πολλάτος-4 Café-snack bar Πoλυχρονάτος Γιάννης-Dar casa-Παπαλάμπρος Λάμπρος
-Manifico cafε bar-Μαρκουλάτος Γιάννης-Πρακτορείο Προπό Σάμης «Ο Μεμούδος»-Καβαλιεράτος Νίκος
-Captain Jimmy-Tζανετάτος Δημήτριος-Μεζεδοπωλείο Το Ραχάτι-Willys Café-bar Σαμη-Ο Φίλαθλος,Sports Café-S4S Security Σταθάτος Ν. Και Δ.-ΑΒ Βασιλόπουλος-Αφοί Α.Βινιεράτου-Φούρνος Σπαθής-Ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο.Σάμης-Ποδοσφαιρική ομάδα Παλληξουριακός Α.Ο.-Ομάδα μπάσκετ Ληξουρίου ΝΕΟΛ-Tαξιδιωτικό γραφείο Carpe Diem Νέστορα Γιουλάτου-Φαρμακείο Μαρίνα Ζερβού-Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς  Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου