Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για την 1η Γύρα κεφαλονιάς

1ος γύρος Κεφαλλονίας



Ο νεοσύστατος σύλλογος δρομέων υγείας Κεφαλονιάς διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο με στόχο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του νησιού και παράλληλα την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Ο μεγάλος αγώνας απόστασης 32 χλμ είχε ως αφετηρία το Αργοστόλι και κατέληγε στο Ληξούρι όπου οι 72 συμμετέχοντες τερμάτιζαν σε πανηγυρικό κλήμα μετά από ψυχική και σωματική δοκιμασία καθώς η διαδρομή επιφύλασσε έντονες κλήσεις που σε συνάρτηση με τον ιδιαίτερα ζεστό καιρό για τα δεδομένα της εποχής έφερε τους αθλητές αντιμέτωπους με τα όρια τους. Παράλληλα διεξήχθησαν αγώνες 5 χλμ με πολλούς επιδόξους δρομείς να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός
O ΣΔΥΜεσσηνίας εκπρωσοποίθηκε με τη Καλλιόπη Μαντζουνέα να καταλαμβάνει τη 2η θέση στα 32 χλμ όπως και η Ελίζα Σαραντέα στα 5 χλμ. Στους άνδρες την τρίτη θέση στην κατηγορία 30-39 πήρε ο Παναγιώτης Σαραντέας στα 32 χλμ.
Επίσης συμμετείχαν οι Νίκος Ορφανός, Κώστας Δρακουλάκος και Νίκος Καρδακάρης στο μεγάλο αγώνα και στα 5 χλμ οι Μαρία Μαραμπέα και Μάρθα Σαργέντη.

φώτο Θωμάς Σαραντέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου